0-1 (10) Johan Brorsson (ass Billy Svenske)
0-2 (51) Billy Svenske (ass Linus Strömgren)
0-3 (73) William Nilsbeck (ass LInus Strömgren)
William Nilsbeck, Johan Brorsson, Billy Svenske
Avb: Martin Hedvåg, Linus Strömgren, Sam Dada

Vinst i sista matchen.
Kvällens match blev ganska avslagen då blåst, regn och dåligt elljus gjorde att det blev en medioker match, främst från Torpas sida.
Torpa gjorde inte mer än man behövde och stundtals var det slarvigt spel. Efter en tidig ledning efter 10 minuter borde man stängt matchen då man hade 4-5 fina chanser att gå ifrån. Hemmalaget kämpade bra och var inte ofarliga då vi fuskade rejält med defensiven. Dock en ganska dålig halvlek jämfört med senast i Liatorp.
Ett par byten i paus och i och med att Martin och Linus kom in lyfte spelet. Linus hade två fina assist till Billy och William och det utmynnade i en stabil 3-0 ledning. Dock var det stundtals hafsigt och de flesta längtade nog till att matchen skulle ta slut. Vi kunde gjort betydligt fler mål men slarvade rejält i avgörande lägen. Hemmalaget reducerade i slutet men segern var aldrig i fara. Vi vinner och går upp i serieledning men troligen går LEIF om, då man har en hängmatch kvar mot Agunnaryd. Extra plus i kvällens match till Herman som testade på att spel högerback och Billy är inblandad i många farligheter. U-serien är över och vi får vara nöjda med säsongen.